Piri Mehmet Paşa Ortaokulu

Telefon : 0382 2132889
WEB https://pirimehmetpasaoo.meb.k12.tr
Adres : Taşpazar Mahallesi 868 Sokak No61 Merkez / AKSARAY
VİZYON : Okulumuzu bütün bireyleriyle eğitim, kültür, bilim alanlarında her zaman ve her yerde en üst seviyeye ulaştırmak ve daha çok (tüm) öğrencinin başarılı olmasını sağlamaktır.
MİSYON : Bilgiye ulaşabilen ve kullanabilen öğrencilerimizin başarılı olabilecekleri alanları saptamak ve onları desteklemektir. Öğrencilerimize iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazandırmak; onu milli ahlak anlayışına uygun olarak yetiştirmek ve ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünden yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamak.
BAŞARILAR : 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SEMİHA DİNÇ ŞEHİT PİLOT HAMZA GÜMÜŞSOY FEN LİSESİ DAMLA SELÇUK ŞEHİT PİLOT HAMZA GÜMÜŞSOY FEN LİSESİ GÖRKEM ŞAHİN ABDÜLHAMİD HAN FEN LİSESİ DÖNDÜ NUR AKÇAY ABDÜLHAMİD HAN FEN LİSESİ YUNUS EMRE ÖZTÜRK KAMAN FEN LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI FURKAN KAYA ŞEHİT PİLOT HAMZA GÜMÜŞSOY FEN LİSESİ DOĞANAY DOĞAN YÖNEY ŞEHİT PİLOT HAMZA GÜMÜŞSOY FEN LİSESİ DEDE BERKAN DURMUŞ ABDÜLHAMİD HAN FEN LİSESİ AHMET KÖSE ABDÜLHAMİD HAN FEN LİSESİ HİDAYET BERKAY SUNGUR ABDÜLHAMİD HAN FEN LİSESİ SENA DİNÇ ABDÜLHAMİD HAN FEN LİSESİ MERVE KINDAN ABDÜLHAMİD HAN FEN LİSESİ MERT ALİ ÖZKARACA ABDÜLHAMİD HAN FEN LİSESİ DİLAN SU OĞUZ ABDÜLHAMİD HAN FEN LİSESİ DURUKAN OKAN DURMUŞ BOR ŞEHİT RAMAZAN KONUŞ FEN LİSESİ MURAT ŞİMŞEK ORTAKÖY ŞEHİT NURULLAH SABIRER FEN LİSESİ NİSA DİNÇ ERDEMLİ BORSA İSTANBUL FEN LİSESİ

Saatler : BAŞLAMA:08:40 BİTİŞ:15:20
Isınma : DOĞALGAZ KALORİFER
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Taşpazar Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MERKEZDE
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuz öğrencileri düzenlenen yerel ve ulusal çaptaki çeşitli spor müsabakalarına katılmakta olup çeşitli başarılar kazanmış ve kazanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuzda ERASMUS+ projesi uygulanmakta olup öğretmenlerimiz Alman, İtalyan ve Macar meslektaşlarıyla gerek internet ortamında, gerekse bizzat okul ziyareti yapmak suretiyle zaman zaman bir araya gelerek eğitim-öğretim becerilerini geliştirme adına toplantılar yapmaktadırlar.